Spesialtjenester

Vi i Alargo ønsker at alle våre gjester skal ha muligheten til å definere sine egne ferieopplevelse, enten det er på Kreta, Paros eller Antiparos. Tre vakre greske øyer, likevel så utrolig forskjellige fra hverandre. Enten du velger å bo i en privat villa med basseng på Kreta eller et hvitkalket hus ved Egeerhavet med blå vinduer, vil forventningene til våre gjester også være utrolig forskjellige. Vi ønsker derfor å tilrettelegge for at all våre gjester kan definere sine egne opplevelser.

For de som ønsker ekstratjenester til ferien på Kreta, tilbyr Alargo kulinariske opplevelser fra vår egen Private Chef, som kan tilby et mangfoldig av utvalgte lokale retter til en 'la carte menyer. Et spennende utvalg av de beste lokale, nasjonale og internasjonale vinene hører selvfølgelig også med. Våre kulinariske menyer består av ulike matretter og viner, nøye sammensatt for å tilfredsstille selv den mest kresne smak. Sammen med våre kvalifiserte partnere, kan Alargo tilby fantastiske matopplevelser i en egen restaurant til deg eller dine inviterte gjester, i komforten av din egen villa eller ombord i yacht. Dersom du foretrekker en formell middag, privat vinkveld eller en avslappende grillkveld med dine venner, gruppe eller familie - len deg tilbake, slapp av og la våre kokker skape opplevelsen definert av deg.

Vi bistår også våre gjester med Private Yacht utflukter, og for dere som planlegger å knytte knuten – kan Alargo’s eget bryllupsteam bistå med dyktige fagfolk for planlegge magiske øyeblikk sammen.

Bla gjerne igjennom våre ekstratjenester som vi tilbyr. De er alle håndplukket spesielt for våre gjester, og det er derfor vi liker å kalle det 'Spesialtjenester'