Om oss

Alargo er et norsk-gresk firma, som startet etter mange år med planlegging, personlige erfaringer og en hel del arbeidserfaring fra reiselivsbransjen i Hellas, Norge og Storbritannia.

Vår idé fra 1997, ble i 2012 realitet med de rette kollegaene, i det rette øyeblikket og på rett sted. Hellas. Våre samlede bakgrunner har holdt gnisten i det vi gjør. Våre geografiske avstander og kulturelle forskjeller har et felles grunnlag for Alargo: En lidenskap for ekte reise oppleveleser i Hellas.

Vårt mål er å legge til rette Hellas som destinasjon for våre gjester på alle måter, for så å få mest mulig ut av ferien. Dette gjør vi ved å gi deg de beste håndplukkede ferieboliger og villaer. Vi tilbyr også tjenester som bilutleie, privat chéf eller rett og slett å ha en privat vin-kveld med egen sommelier for grupper eller familier på en på en terrasse i din egen villa. En ferie på det perfekte sted, med tjenester som er definert og planlagt av deg!

Og for å sikre at reservasjonen din ​er komplett, er vi tilstede med den lokale kunnskapen fra alle våre destinasjoner, slik at du skal kunne bli bedre kjent med de greske øyene.

Dersom du planlegger en avslappende familieferie, det perfekte bryllup i Hellas, eller en romantisk ferie – vil vi gjøre vårt beste for å finne et sted dedikert til deg. Resten av tiden bestemmer du selv!