Alargo


Navnet vårt stammer fra barndommen av en av selskapets grunnleggere.

Alargo i den kretiske dialekten betyr "langt borte". Det er et ord som fortsatt brukes i dag, hovedsakelig i landsbyene på Kreta. Det antas at roten av ordet går tilbake til årene da øya Kreta var under venetiansk styre og at det stammer fra italiensk / Latin "al largo", som betyr langt borte i det åpne havet. Mange '' madinades "har blitt skrevet med ordet alargo som et fjernt ønske, et drømmested eller en person. Alargo på gresk er skrevet som αλάργο og uttales som alarg-rå. I den greske litteraturen finner man også ordet" alargina ", som har sin rot i alargo og er i lik måte brukt for å beskrive det fjerne, eksotiske og drømmesteder.

Det er ut ifra disse drømmene fra barndommen vi også har et ønske å gi "alargo" til alle våre gjester, muligheten til å oppdage nye eksotiske steder og utforske Kreta og det som Hellas har å tilby.

Når vi idag leser navnet på selskapet vårt, endte vi alstå opp med å gå tilbake til barndommens fjerne, magiske steder som var alltid alargo. Vi håper også å inspirere deg når du bestiller hos oss i alargo, for å finne et lignende sted i en villa med familie eller venner, som kanskje vekker de mest verdsatte minnene fra barndommen, i det man skaper nye.

Velkommen til alargo!

Welcome to alargo!