Vilkår og Betingelser

Alargo ønsker ikke å skjule leiebetingelsene med liten skrift, ofte referert til som ”vilkår” og ber derfor at du gjør deg kjent med innholdet nedenunder slik at du skal føle deg beroliget om våre tjenester og vårt ansvar.

Ved å bruke vår hjemmeside og våre tjenester, samtykker du til våre vilkår og betingelser. Hvis du ikke ønsker å akseptere disse vilkårene, kan du avstå fra å bruke nettsiden vår og våre tjenester.

Dersom du ønsker å inngå en avtale med oss gjennom vår nettportal, vil din kontrakt være med Alargo AS. Vi er et norskregistrert selskap med ’alargo’ som handelsnavn og organisasjonsnummer: NO 912060349. Vår nettportal www.alargo.no er levert, drevet og eies av oss, også kjent herunder som "alargo", "vi", "oss", "vår" og ”våre”.

Det er også viktig at du leser informasjonen nøye som gjengitt på våre nettsider og sjekker alle detaljene når du bekrefter bestillingen, da dette danner grunnlaget for din kontrakt med Alargo. Dette gjøres ved å huke av boksen "Jeg har lest og akseptert vilkårene '. Med andre ord, dette stifter din kontrakt med Alargo som igjen er bundet av våre "Vilkår og betingelser" ved bestilling.

Våre Betalingsvilkår

Når du reserverer en villa eller annen overnatting på via internet (online) med oss, vil du bli belastet et depositum på 30% av totalbeløpet. Resten av beløpet skal betales i sin helhet senest 60 dager før innkvartering. For "restplasser" skal hele beløpet innbetales ved bestilling. Restplasser eller ”late bookings” reservasjoner anses å være bestillinger som gjøres mindre enn 60 dager før innkvartering. For detaljer, se tabellen vår nedenunder:

Dager før innsjekking: Beløp til betaling:

> = 60 30%

< 60 100% (eller de resterende 70%)

Når du reserverer en feriebolig med oss, kan du betale depositum og gjenværende saldo av totalbeløpet med følgende alternativer:

a) Online betaling med kreditt eller bankkort, med sikker nettbank løsning.
b) Bankoverføring til vår konto i Sparebanken Vest (3625.93.06595).

Ettersom vi kan utstede bekreftede bestillinger (confirmed online booking) samt foreta forespørsler (requests) via vår nettportal, vær oppmerksom på at en bekreftet bestilling av en tilgjengelig villa/leilighet foretas automatisk. Ditt depositum belastes automatisk via vår sikker nettbetalingstjeneste og reservasjonen anses som bekreftet.

For forespørsler vil kredittkortet ditt vil kun bli belastet etter at villa eller hotelleiere har akseptert forespørselen. Når betalingen er behandlet, blir reservasjonen ansett som bekreftet. Status for betalingen vil derfor være avgjørende for hva som gjør en reservasjon bekreftet eller ikke. Vi vil samtidig sende deg en bestillingsbekreftelse via e-post og SMS med referansenummer og opplysninger om boligen for hver bekreftet bestilling som blir bestilt via vår nettportal www.alargo.no

Betaling med kredittkort

Hvis du ønsker å betale med kredittkort, vil du automatisk bli belastet med et kortgebyr på 2% av totalbeløpet. Gebyret er dog begrenset til €50 for hver transaksjon med Visa eller MasterCard.

Avbestilling

Vi har følgende avbestillingsbetingelser mot vederlag, i samsvar med våre betalingsvilkår:

Dager før innkvartering:

Dager før innkvartering:

% prosent av totalbeløp:

Mer enn 120 dager:

10% ikke refunderbart

Mellom 119 og 80 dager:

15% ikke refunderbart

Mellom 79 og 60 dager:

20% ikke refunderbart

Mellom 59 og 45 dager:

50% ikke refunderbart

Mellom 45 og innkvartering:

100% ikke refunderbart

Eventuelle tredjepartskostnader ved en refusjon vil bli ilagt kunden (f.eks bankoverførsel til utenlandsk bank etc). Alle refusjoner vil bli betalt innen fem virkedager, fra den neste virkedag av avbestillingen. Vær også oppmerksom på at alle avbestillinger skal være i skriftlig form (e-post) eller online via alargo.no med å logge deg inn på "Min bestilling"

Avbestillinger gjort før du mottar en bestillingsbekreftelse, pådrar seg selvfølgelig ingen kostnader eller avgifter.

Reiseforsikring

For din egen trygghet, anbefaler vi alle gjester til å ha omfattende reiseforsikring. Du kan også tegne reiseforsikring med en av våre samarbeidspartere ved å kontakte oss på info@alargo.no.

Skade

Vennligst sørg for at våre utleide feireboliger ikke blir utsatt for unødig skade, mangler, ekstra rengjøring, eller kostnader knyttet opp mot telefoni etc ved utsjekking. Du som er gjest må også ta alle nødvendige forhåndsregler for å sikre at dine gjester eller familier holder seg til de regler og forskrifter som finnes på ferieboligen som du leier. Alle våre ferieboliger er fullt møblert med sengetøy og håndklær. Omorganisering av møbler eller fjerning av gjenstander fra villaen er strengt forbudt. Vær oppmerksom på at våre feireboliger og fritidseiendommer har ulike regler som man må forholde seg til.

Hvis en villaeier / representant rapporterer skade på feriebolig, manglende gjenstander, eller er overlevert i en tilstand som anses å medføre ekstra rengjøringskostnader utover det som kan regnes normalt, høye telefonkostnader med mer, forbeholder Alargo seg retten til å gi villaeier dine kontaktdetaljer for å løse eventuelle kostnader direkte.

Innsjekking og utsjekking

Innsjekking og utsjekkingstider finnes på bekreftelsen ved bestilling. De fleste villaer er klar for innsjekk klokken 14:00, men her er det også rom for flekibilitet.

Alargo representerer villaer, ferieboliger og hoteller og vi påtar oss ikke ansvar for personlige eller materielle tap eller skader under gjestenes opphold i villa eller hotell. Gjester er ansvarlige for egen feiebolig under oppholdet, og må foreta forhåndsregler som å påse at vinduer og dører lukkes forsvarlig til enhver tid når gjestene ikke er tilstedet. Alle ferieboliger og hoteller er privateide. Ferieboligen's eier og Alargo forbeholder seg retten til å nekte å leie ut til noen som ikke aksepterer våre vilkår for utleie.

Dyr

Kjæledyr er som regel ikke tillatt i våre villaer eller hoteller, med mindre annet er opplyst eller forhåndsgodkjent.

Rengjøring

Alle ferieboliger og hotellrom rengjøres grundig før ankomst. Noen av villaene har også en midtuke rengjøring. Hver feriebolig har egne rengjøringstider, og kan avtales slik at det passer inn med gjestene. Detaljer vil bli inkludert i din bekreftelse.

Klager og Vedlikehold

Dersom det skulle oppstå vedlikeholdsproblemer ved din feriebolig, skal du varsle villa eier eller vår lokale representant, som vil gjøre alt mulig for å reparere problemet så snart som mulig. Ingen refusjon eller justering vil bli gjort for uforutsette mekaniske feil som forsyning av elektrisitet, telefon, vann, basseng filtrering systemer, badestamper, air condition, TV eller kabel-tjenesten, hvitevarer osv. Det er gjestens plikt til å rapportere problemer eller skade på sin villa / hotellet umiddelbart slik at dette kan rettes opp.

Egne arrangementer

Alargo ønsker å opprettholde en familie atmosfære for våre gjester. Vi leier til familiegrupper og ansvarlige voksne, samt par. Egne arrangementer som bryllup eller fester er tillatt, men kun med skriftlig tillatelse fra villa eller hotellets eiere. Gjestene skal vise respekt og ikke være forstyrrende de lokale innbyggerne i området ferieboligen befinner seg i.

Avbestilling eller endringer foretatt av Alargo

Skulle vi mot formodning ikke kunne tilby avtalt overnatting i villaen som er bekreftet, være ute av drift eller ansett som ute av stand før ankomst, forbeholder Alargo seg retten til å gi deg erstattende villa/feriebolig som er tilsvarende eller bedre, og du vil bli kontaktet så snart vi blir gjort oppmerksom på forholdene. Hvis et tilsvarende alternativ ikke kan gjøres tilgjengelig, kan gjestene motta fullstendig refusjon av totalbeløp for villa, feriebolig eller hotell. Alargo vil kun være ansvarlig for innkvartering og tjenester som bestilles via vår nettportal og kan ikke bære ansvaret for andre arrangementer eller tjenester som er bestilt av andre i forbindelse med oppholdet.

Antall gjester

Vennligst respekter det maksimale antall gjester som er tillatt i hver feirebolig.

Ansvar

Alargo er ikke ansvarlig for utilsiktede feil på våre nettsider. Alle priser og overnattingsdetaljer kan endres uten forvarsel.

Ditt bruk av nettstedet vårt

Du bør bare bruke Alargo.no hvis du kan danne en juridisk bindende kontrakt som kan fullbyrdes benyttes av deg og du må være minst 18 år. Du samtykker også til å gi oss fullstendig, nøyaktig og oppdatert informasjon når du reserverer eller bestiller overnatting gjennom oss. Vi vil bare bruke og lagre informasjon i henhold til våre retningslinjer for personvern.

Vi forbeholder oss retten til, eller etter eget skjønn å avslutte eller avslå i å gi deg noen eller alle av de tjenestene vi tilbyr til enhver tid. Du erkjenner at Alargo vil sende deg e-poster og (hvis dette er avtalt med deg) SMS knyttet til transaksjoner og andre aktiviteter på nettsiden.

Du kan også abonere på våre nyhetsbrev som sendes elektronisk, og du kan velge å ikke motta dem når som helst.

Så, våre tjenester ...

Vi leier ut ferieboliger på vegne av villa og hotelleiere med hensikt i kortsiktige leietakere på feriebasis. Vår "online booking" er ikke for bruk av langtidsleie, eller for de som leter etter permanent leie. Slike forespørseler kan vi bistå med, dog kun ved henvendelse på e-post. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og vi vil gjerne hjelpe .

Force Majeure

Alargo har intet ansvar for manglende ytelser, tjenester eller utilgjengelighet dersom det foreligger åpenbare grunner for dette utenfor Alargo's kontroll, uavhengig av årsak.

Delvis ugyldighet

Hvis noen av våre bestemmelser eller vilkår anses som å være ugyldig eller ikke kan håndheves, uavhengig av årsak, skal denne bestemmelsen være avskåret fra de øvrige vilkårene som opprettholdes og er i effekt.

Gjeldende lov

Disse vilkårene og betingelsene er underlagt Norsk lov, hvor selskapet er basert.

Våre rettigheter

Alargo AS eier alle rettigheter i forhold til alargo.no og alargo.com nettstedet (som for eksempel; tekst, grafikk, logoer, ikoner) og booking software og annet materiale som ligger til grunn og som utgjør en del av tjenestene og nettstedet. Du kan ikke uten vår skriftlige tillatelse, i noen form eller på noen måte: tilpasse, reprodusere, kopiere, lagre, distribuere, skrive ut, vise, utføre, publisere eller lage avledede produkter fra noen del av dette nettstedet. Du kan heller ikke yte kommersielt, kopiere, videreformidle informasjon eller elementer hentet fra noen del av denne hjemmesiden. Med andre ord - denne er vår og det er best å ta kontakt først.