Stella Suite - Mama Nena

Gamlebyen, Chania, Kreta

Fra

€145

per natt

Hurtig Info

Frokost serveres i kjøkkenområdet. Våre frokoster er en full kretisk frokost med hjemmelagde delikatesser og hjemmelagde syltetøy, friske frukter produsert fra vår familiegård.

Oversikt & Fasiliteter

Om Stella Suite - Mama Nena

Mama Nena er et sjarmerende hotell, midt i gamlebyen av Chania som består av ett dobbeltrom og to suiter med to rom, alle innredet og utstyrt med særegne møbler og dekor. Alle rommene og suitene ligger på separate etasjer av bygningen og har havutsikt og utsikt over Chania havnen. Suitene tilbyr også utsikt mot de koselige bakgatene i gamlebyen og fjellene i bakgrunnen.

Alle er utstyrt med aircondition / varmepumpe og har doble vinduer. De er innredet med dobbeltseng, kjøleskap, LCD-TV, DVD og CD-spiller og safe. Hver suite har direkte telefon og gratis internettilgang. På badet, vil våre gjester finne badekåper, tøfler og hårføner samt naturlige pleieprodukter.

Mama Nena har opprettholdt en fin balanse mellom det gamle og det nye for å gi maksimal komfort og estetisk appell. Nøye restaurerte møbler, dekor og gjenstander blander inn harmoni med alle bekvemmeligheter av et moderne hotell.

 
Les mer
 
 
 
 
 

Fasiliteter

 

Det sjarmerende MAMA NENA hotellet sørger for et hyggelig og avslappende opphold ved å tilby følgende tjenester:

Frokost

Frokost serveres i kjøkkenområdet. Våre frokoster er en full kretisk frokost med hjemmelagde delikatesser og hjemmelagde syltetøy, friske frukter produsert fra vår familiegård, samt andre herlige og tradisjonelle produkter.

Rengjøringstjenester

Rommene er rengjort hver dag.

Renseri og vaske tjenester er tilgjengelig på forespørsel og mot en ekstra kostnad.

Annet

Gratis internett og telefon på alle rom.

Lap top og printer er tilgjengelig på forespørsel.

Concierge

Vi har informasjon angående sightseeing og utflukter, aktiviteter, restaurantanbefalinger eller reservasjoner og leiebil dersom det skulle trenges.

Kart og turistguidebøker er tilgjengelig for gjester for sightseeing i den gamle bydelen i Chania og på Kreta generelt. Post, budtjenester, blomsterbutikk og frisør er tilgjengelig på forespørsel og mot ekstra kostnad.

Parkering

Gratis kommunal parkering er tilgjengelig 300m (5 min gange) fra hotellet.

Gamlebyen i Chania er full av monumenter og steder av historisk interesse. Museer, festninger, bysantinske vegger, kirkelige minnesmerker, muslimske monumenter, synagogen, trange gater og interessante bygninger tilbyr spennende timer med sightseeing. En spasertur rundt i byen kan kombineres med shopping og avslapping i tavernaer, kafeer og barer, alt like ved MAMA NENA hotellet.

 
 
Les mer
 

Område & Detaljer

 
Suite Stella

Et roms suite i 3. etasje av bygningen. Denne suiten har også en sittegruppe (som har plass ytterligere to personer med sovesofa) og har tilgang til en privat terrasse som vender ut mot gamlebyen og fjellene. Soverommet ligger separat og på fronten av hotellet som tilbyr en imponerende, uhindret havutsikt over den gamle havnen i Chania og fyretårnet.

"Stella" suiten er er utstyrt med aircondition / oppvarming enheter og har doble vinduer. Den er innredet med en dobbeltseng, kjøleskap, LCD-TV, DVD og CD-spiller og safe. Suiten har direkte telefon og gratis internettilgang. På badet finner våre gjester badekåper, tøfler og hårføne, samt naturlige pleieprodukter.

Varmen av tre taket kombinert med den doble utsikten gjør denne suiten til et romantisk sted og tilbys gjerne også som en bryllupssuite.

Suiten har plass til 2 - 4 personer.

 
 

Forespørsel

Sjekk Stella Suite - Mama Nena ledige datoer og priser
 
Fra

€145

per natt Vis prisdetaljer
 

Velg rabatt

 
SEND FORESPØRSEL
 
 
 
Tilgjengelig Ikke tilgjenglig
 
 
Finn Ledige Alternativer
 
Periode Pris per Uke Pris per natt
01 nov 2017 - 31 mar 2018 €1015 €145
01 apr 2018 - 31 mai 2018 €1155 €165
01 jun 2018 - 30 sep 2018 €1295 €185
01 okt 2018 - 31 okt 2018 €1155 €165
 
 

Tabellen ovenfor er basert på standard priser per natt og bør bare brukes som indikasjon. Eventuelle tilbud eller omkostninger kan forekomme. Den endelige prisen finner du ved å søke på tilgjengelige datoer.

 
Se alle våre Tilbud
 
 
 
 

SPESIALTJENESTER

Kombiner oppholdet på Kreta med unike tjenester fra Alargo
Bestill Privat Kokk

For de som ønsker å legge til andre tjenester på Kreta, tilbyr Alargo nå kulinariske opplevelser fra vår Private Kokk med ferdigstilte retter, 'la carte' menyer og et bredt utvalg av de beste vinene til maten.

View Our Chefs