Argyri Suite - Mama Nena

Gamlebyen, Chania, Kreta

Prisforespørsel

Hurtig Info

Argyri suiten er utstyrt med aircondition / oppvarming enheter og har doble vinduer. Den er innredet med en dobbeltseng, kjøleskap, LCD-TV, DVD og CD-spiller og safe.

Oversikt & Fasiliteter

Om Argyri Suite - Mama Nena

Mama Nena er et sjarmerende hotell, midt i gamlebyen av Chania som består av ett dobbeltrom og to suiter med to rom, alle innredet og utstyrt med særegne møbler og dekor. Alle rommene og suitene ligger på separate etasjer av bygningen og har havutsikt og utsikt over Chania havnen. Suitene tilbyr også utsikt mot de koselige bakgatene i gamlebyen og fjellene i bakgrunnen.

Alle er utstyrt med aircondition / varmepumpe og har doble vinduer. De er innredet med dobbeltseng, kjøleskap, LCD-TV, DVD og CD-spiller og safe. Hver suite har direkte telefon og gratis internettilgang. På badet, vil våre gjester finne badekåper, tøfler og hårføner samt naturlige pleieprodukter.

Mama Nena har opprettholdt en fin balanse mellom det gamle og det nye for å gi maksimal komfort og estetisk appell. Nøye restaurerte møbler, dekor og gjenstander blander inn harmoni med alle bekvemmeligheter av et moderne hotell.

 
Les mer
 
 
 
 
 

Fasiliteter

 

Det sjarmerende MAMA NENA hotellet sørger for et hyggelig og avslappende opphold ved å tilby følgende tjenester:

Frokost

Frokost serveres i kjøkkenområdet. Våre frokoster er en full kretisk frokost med hjemmelagde delikatesser og hjemmelagde syltetøy, friske frukter produsert fra vår familiegård, samt andre herlige og tradisjonelle produkter.

Rengjøringstjenester

Rommene er rengjort hver dag.

Renseri og vaske tjenester er tilgjengelig på forespørsel og mot en ekstra kostnad.

Annet

Gratis internett og telefon på alle rom.

Lap top og printer er tilgjengelig på forespørsel.

Concierge

Vi har informasjon angående sightseeing og utflukter, aktiviteter, restaurantanbefalinger eller reservasjoner og leiebil dersom det skulle trenges.

Kart og turistguidebøker er tilgjengelig for gjester for sightseeing i den gamle bydelen i Chania og på Kreta generelt. Post, budtjenester, blomsterbutikk og frisør er tilgjengelig på forespørsel og mot ekstra kostnad.

Parkering

Gratis kommunal parkering er tilgjengelig 300m (5 min gange) fra hotellet.

Gamlebyen i Chania er full av monumenter og steder av historisk interesse. Museer, festninger, bysantinske vegger, kirkelige minnesmerker, muslimske monumenter, synagogen, trange gater og interessante bygninger tilbyr spennende timer med sightseeing. En spasertur rundt i byen kan kombineres med shopping og avslapping i tavernaer, kafeer og barer, alt like ved MAMA NENA hotellet.

 
 
Les mer
 

Område & Detaljer

 
”Argyri Suiten”

Et roms suite i 2. etasje av bygningen. Denne suiten har en sittegruppe (som har plass ytterligere to personer i en sovesofa) og har en fantastisk utsikt til gamle havnen i Chania, fyret og havet. Soverommet, som ligger på baksiden av hotellet har utsikt utover gamlebyen.

Argyri suiten er utstyrt med aircondition / oppvarming enheter og har doble vinduer. Den er innredet med en dobbeltseng, kjøleskap, LCD-TV, DVD og CD-spiller og safe. Suiten har direkte telefon og gratis internettilgang. På badet finner våre gjester badekåper, tøfler og hårføne, samt naturlige pleieprodukter.

Spill med belysningen i denne suiten med den gamle arkitektoniske utformingen og fargene skaper en stemningsfull atmosfære som er beroligende og avslappende.

Suiten har plass til 2 - 4 personer.

 
 

Forespørsel

Sjekk Argyri Suite - Mama Nena ledige datoer og priser
 

Prisforespørsel

Vis prisdetaljer
 

Velg rabatt

 
SEND FORESPØRSEL
 
 
 
Tilgjengelig Ikke tilgjenglig
 
 
Finn Ledige Alternativer
 
 
 
 

SPESIALTJENESTER

Kombiner oppholdet på Kreta med unike tjenester fra Alargo
Bestill Privat Kokk

For de som ønsker å legge til andre tjenester på Kreta, tilbyr Alargo nå kulinariske opplevelser fra vår Private Kokk med ferdigstilte retter, 'la carte' menyer og et bredt utvalg av de beste vinene til maten.

View Our Chefs